Despre noi
Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×
Despre noi

Despre noi

Deschide usa casei noastre si simte parfumul proaspat si placut!                                                 
Calitatea aerului din interiorul casei tale este un aspect important pentru crearea unui mediu placut, care te ajuta sa te relaxezi. Deoarece dorim sa stabilim starea de bine, iti prezentam o varietate de optiuni in materie parfumant pentru casa ta, si nu numai. Indiferent daca doresti odorizante pentru casa, pentru articole de imbracaminte, auto sau alte spatii, Casa parfumata iti ofera solutia potrivita.
                                                                                                                      
Fie ca vorbim despre locul de munca, o cina la restaurant, vizita la prieteni sau o seara petrecuta in intimitatea locuintei tale, prospetimea hainelor tale este extrem de importanta. Descopera produse profesionale pentru curatarea, dezinfectarea si parfumarea articolelor tale de imbracaminte   precum, detergenti, esente, dezinfectanti si multe alte produse, special concepute pentru intretinerea tesaturilor, articolelor de imbracaminte si a diferitelor suprafete.
                                                                                                               
Compania noastra iti prezinta cea mai recenta gama hipoalergenica de produse, testata si verificata de Institutul de dermatologie pentru verificarea produselor,  din Italia si este certificata de catre Societatea Internationala de Inginerie Farmaceutica. Se recomanda utilizarea unor astfel de produse pentru articolele de imbracaminte ale copiilor, bebelusilor, persoanelor cu alergii si/sau piele sensibila.
O linie hipoalergenica a detergentilor, a balsamurilor si a odorizantelor pentru a avea grija de articolele de imbracaminte si nu numai.
                                                                                                                      
Ce inseamna hipoalergenic?
Minimizeaza riscul de reactii alergice.
                                                                                                                     
Fiecare dintre articolele tale merita sa fie tratate in mod corect, motiv pentru care am ales cu atentie produse specifice pentru fiecare nevoie.
De ce sa iti duci hainele la o curatatorie profesionala ? Fii in fiecare zi un profesionist chiar la tine acasa.
Te-ai saturat de detergentii pe care ii gasesti pe piata? Niciunul dintre acestia nu indeplinesc standardele tale?
Noi avem solutia. Detergentii din gama noastra contin substante active foarte concentrate, cu o formula special conceputa pentru profesionistii din domeniu. Acestia sunt utilizati cu succes in curatatorii si spalatorii, datorita randamentului lor extrem de ridicat.
Alege cel mai bun detergent pentru hainele tale, care curata si indeparteaza eficient petele.
 
“Casa parfumata” - o simfonie de senzatii parfumate!